Najaarsconcert Muziekvereniging “De Harmonie Vroomshoop” Najaarsconcert   Muziekvereniging   “De   Harmonie   Vroomshoop”   op   30   november   2019   om   19.30   uur   in   theater   Het   Punt. Thema: Golden Oldies. A.s.    zaterdag    30    november,    vanaf    19:30 uur,   vindt   (in   het   theater   van   Het   Punt)   het jaarlijkse              najaarsconcert              van muziekvereniging            “De            Harmonie Vroomshoop”    plaats.    Het    thema    voor    dit najaarsconcert is “Golden Oldies”. De    organisatie,    malletband    en    het    orkest hebben   er   alles   aan   gedaan   om   weer   een aantal     spetterende     optredens     neer     te zetten. Zoals   het   thema   al   doet   vermoeden   zullen er    veel    oude    bekende    liedjes    gespeeld worden. Tina Turner, Led Zeppelin, The Beatles en vele andere bekende artiesten zult u terug horen komen. Natuurlijk   is   er   deze   avond   ook   weer   een   special   act.   Voor   dit   jaar   heeft   de   organisatie   Rockaholics   weten   te   strikken. De   Harmonie   zal   samen   met   deze   band   een   aantal   nummers   samen   spelen.   Na   afloop   is   het   gezellig   na   borrelen   in   het Grand Cafe met akoestische muziek door Rockaholics. Kortom een avondje muzikaal genieten! Tijdens   de   pauze   is   er   een   verloting   en   na   afloop   van   het   concert   is   er   de   mogelijkheid   om   een   vrije   gift   te   geven.   De entree is gratis. Tot dan! Aanvangstijd: 19.30 uur Locatie: Theater Het Punt Entree: Gratis (wel is er een verloting en de mogelijkheid een vrije gift te geven).