Maud Jansen van de Harmonie Vroomshoop 2e keer Nederlands Kampioen twirlen
Maud    Jansen    heeft    afgelopen    zondag    in    Almere    tijdens    NK    Twirlen    van    de    Koninklijke Nederlandse   Muziek   Organisatie   (KNMO)   de   landstitel   in   de wacht     gesleept     in     de     categorie     Solo     Dance.     De     2 afzonderlijke    juryleden    beoordeelde    haar    dans    met    een gemiddelde     van     een     9.     Hiermee     bleef     Maud     haar concurrenten    ruimschoots    voor.    Bij    de    NBTA    (National Baton   Twirling   Association)   was   Maud   in   december   2019   al Kampioen   geworden.   Hiermee   heeft   Maud   in   de   categorie Solo     Dance     beide     titels     in     handen.     De     Harmonie Vroomshoop     is     trots     op     Maud     en     ziet     de     komende wedstrijden met groot vertrouwen tegemoet.
Maud Jansen van de Harmonie Vroomshoop 2e keer Nederlands Kampioen twirlen
Maud    Jansen    heeft    afgelopen    zondag    in    Almere tijdens   NK   Twirlen   van   de   Koninklijke   Nederlandse Muziek   Organisatie   (KNMO)   de   landstitel   in   de   wacht gesleept     in     de     categorie     Solo     Dance.     De     2 afzonderlijke   juryleden   beoordeelde   haar   dans   met een   gemiddelde   van   een   9.   Hiermee   bleef   Maud   haar concurrenten     ruimschoots     voor.     Bij     de     NBTA (National   Baton   Twirling   Association)   was   Maud   in december    2019    al    Kampioen    geworden.    Hiermee heeft   Maud   in   de   categorie   Solo   Dance   beide   titels in    handen.    De    Harmonie    Vroomshoop    is    trots    op Maud    en    ziet    de    komende    wedstrijden    met    groot vertrouwen tegemoet.